SAMpoolen.se är den ultimata faktureringsplattformen för alla som vill fakturera utan företag och slippa behöva betala höga avgifter. Vår plattform är den billigaste faktureringsplattformen i Sverige med endast 2% i avgift, vilket innebär att våra användare kan spara pengar och tid på faktureringen.

Vi tror på transparens och ärlighet i vår prissättning. Vi använder inte lockpriser eller dolda avgifter för att locka till oss nya användare. Hos oss betalar du endast för det du behöver för att fakturera, vilket innebär att du alltid vet vad du betalar för.

Fördelarna med att använda egenanställning är många. För det första är vår plattform mycket användarvänlig och enkel att använda. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att använda plattformen, och du kan skapa fakturor på bara några minuter. Dessutom kan du anpassa fakturorna efter dina behov och lägga till din egen logotyp och information.

En annan fördel med SAMpoolen.se är att vi tar hand om allt administrativt arbete kring faktureringen. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för påminnelser eller betalningar, vilket frigör tid för dig att fokusera på din verksamhet. Du kan enkelt spara dina fakturor på plattformen och ha tillgång till dem när som helst.

Att använda en annan faktureringsplattform kan vara lockande på grund av låga lockpriser, men det är viktigt att tänka på de dolda kostnaderna. Många konkurrenter använder sig av lockpriser för att locka till sig nya användare, men sedan tar de ut extra kostnader för funktioner som är standard på SAMpoolen.se. Detta innebär att du kan hamna med högre faktureringsavgifter än du först tänkt dig.

Så om du vill fakturera utan att behöva oroa dig för dolda kostnader eller höga faktureringsavgifter, så är SAMpoolen.se det bästa alternativet för dig. Vår transparens och pålitlighet gör oss till den mest tillförlitliga faktureringsplattformen i Sverige. Testa oss idag och upptäck själv varför vi är den bästa och billigaste faktureringsplattformen på marknaden.