Bli samarbetspartner med oss

Bli samarbetspartner med oss ​​​​​och öka dina intäkter. Just nu söker vi duktiga medarbetare i just dessa städer:

Verksamma är vi i dessa städer nedan!

Vill du bli samarbetspartner med oss ​​?

Är du en städfirma i Sverige

Det är enkelt att arbeta med oss ​​som finns i hela Sverige . Som tur är samarbetar vi med städföretag i hela Sverige för att tillgodose alla dina städbehov. Det handlar bland annat om flyttstädning , dödshusstädning, dödsbotstädning, flytthjälp och allt annat som gäller för städtjänster. Vi vill bli den starkaste aktören i Sverige och vi söker andra företag som vi tror kan växa med oss, sig till våra tjänster , hjälpa oss med allt arbete vi får och samtidigt anställa egen personal och växa som aktör. 

Idag är vi glada att kunna säga att vi har genomfört tusentals städjobb i Sverige tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners. Vi letar alltid efter nya städare som kan hjälpa oss med vårt täta schema och underlätta alla våra uppdrag. Vi får många förfrågningar från kunder som vill anlita våra dagliga tjänster. Så om du är en entreprenör som vill ha mer arbete är du välkommen att kontakta oss.

Ekonomi och redovisning är viktiga delar av ett städföretags verksamhet. Att locka kunde är också viktigt för att komma framåt. Samtidigt kan detta innebära en ekonomisk risk, eftersom marknadsföring ofta är dyrt. Utan kunskap på detta område är det svårt att förstå var man ska investera pengar för att göra vinst. Genom att samarbeta med oss ​​​​minimeras risken, eftersom du själv ansvarar för dialogen med dina kunder. Arbetet är helt kostnadsfritt och till en snabb kostnad per kvadratmeter. Du behöver därför inte betala potentiella kunder. Istället får du en färdig beställning och du kan acceptera eller avslå projektet. Det är ett säkert och enkelt sätt att utveckla din verksamhet.